Gezocht: schrijfgrage studenten uit het 3e- en 4e studiejaar van ITV

Schrijf jij graag, zit je hoofd vol ideeën voor nieuwe artikelen, vind je het leuk om je te verdiepen in (de cultuur van) het taalgebied van je studietaal en lijkt het je wel wat om in teamverband intensief bezig te zijn met taal en tekst?

Binnenkort is het collegejaar weer afgelopen en dan legt de huidige redactie van ITV Magazine de pennen neer. De wacht wordt gewisseld, we hopen op een enthousiaste nieuwe club van schrijvers en bloggers. Als jij de bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoordt, dan kun je je in juni aanmelden voor de minor Tekstschrijven. Onder leiding van onze docent maak je kennis met schrijftechnieken, je verbetert je eigen stijl en de artikelen die je voor de minor schrijft verschijnen op ITV Magazine!

Beginnen jouw vingers al te jeuken? Meld je dan in juni aan via DOP voor de minor Tekstschrijven en stel een korte motivatie op (tekst of e-mail) waarin je in 300-400 woorden vertelt waarom je het leuk vindt om te schrijven en waarover je graag zou willen schrijven. Als je al enige schrijfervaring hebt, vergeet dit dan niet te vermelden. Stuur je motivatie zo snel mogelijk via e-mail naar met de volgende subjectline: MOTIVATIEBRIEF MINOR TEKSTSCHRIJVEN + je naam, t.a.v Henriette Kunen

Bekijk voor meer informatie het minoraanbod voor 2019-2020 in DOP!